loading
Nachtegalenstraat 31, 3530 Houthalen
Maandag - Vrijdag 08:00 tot 18:00
Nachtegalenstraat 31, 3530 Houthalen
Maandag - Vrijdag 08:00 tot 18:00
Digelec elektriciteitswerken
Al 2 generaties ervaring
Digelec Concept, algemene elektriciteitswerken

Digelec Concept is een familiebedrijf dat opgestart is in 1981 onder de naam Elektron door Angelo Fumarola. Al snel groeide het bedrijf uit naar een bloeiende zaak die zich specialiseerde in een uitgebreid gamma van projecten gaande van gezinswoningen tot appartementsgebouwen. Vervolgens werd het bedrijf omgevormd naar nv Digelec wegens blijvende groei. nv Digelec specialiseerde zich buiten woningen en appartementen verder in het uitvoeren van elektriciteitswerken in studentencomplexen. Zo werden we een gevestigde waarde bij universiteiten over heel België.

    In 2000 stapte zoon Robby mee in het bedrijf om zo de ervaring van zijn vader over te nemen. Na de nodige ervaring te hebben opgedaan werd in juni 2014 nv Digelec omgevormd naar het huidige Digelec Concept waarvan Robby zaakvoerder werd. Digelec Concept kan natuurlijk nog altijd rekenen op de ervaring en ondersteuning van de oprichter Angelo die nauw betrokken blijft bij alle opdrachten.
Robby en Angelo Fumarola
"Onze missie is om elke klant van dienst te zijn met een goed opgeleide en bekwame elektricien voor uw volledige elektrische installaties; van verlichting, zekeringskasten, maar ook het doortrekken van kabels, domotica, deur- en videoparlofoons en electrische laadpalen. "
Wat doen wij?
Algemene elektriciteitswerken

Digelec Concept is net als nv Digelec uw ideale partner op het gebied van algemene elektriciteitswerken, inclusief elektrische installaties. Gaande van gezinswoningen, tot grote projecten, neemt Digelec alle aspecten voor hun rekening. U kunt op ons rekenen voor: elektrische installatie, installatie van domotica systemen, lichtstudies, maar ook het leveren en plaatsen van alle toestellen. Bovendien zijn wij uw partner in brandbeveiliging, diefstalbeveiliging, toegangscontrole en camerabewaking. Als ook databekabeling, industriebouw en het uitrekenen en plaatsen van hoogspanningscabine van uw project. En ten slotte doen wij ook de installatie van laadpalen, en zonnepanelen. Met andere woorden we staan ​​garant voor uw project van A tot Z! Door onze jarenlange ervaring bent u garandeert dat u de beste service krijgt: in aanloop naar, tijdens en na de afgeleverde werken!

Elektrieker nodig?
Contacteer Digelec Concept
Voor al uw elektriciteitswerken groot of klein moet u bij Digelec zijn! Wij zijn werkzaam in de provincies Limburg, Antwerpen, Vlaams Brabant, en het Brussels Gewest.
1
24/7 staan wij voor u klaar

Mocht u problemen ondervinden met uw elektrische installatie

2
Laat uw elektriciteitwerken bereken

Vrijblijvende gratis offerte voor uw elektriciteitswerken

3
Installatie en renovatie

Installatie en onderhoud elektriciteit van je woning en bedrijfspand

Heeft u Hulp nodig
met uw elektrische
Instalatie?

√ Elektrische installatie
√ Domotica systemen
√ Lichtstudies
√ Leveren en plaatsen van alle toestellen
√ Brandbeveiliging
√ Diefstalbeveiliging
√ Toegangscontrole en camerabewaking
√ Databekabeling
√ Algemene renovatiewerken
√ Industriebouw
√ Uitrekenen en plaatsten van hoogspanningscabine van uw project, …
√ Installatie van laadpalen, laadoplossingen bij u thuis of op het werk
√ Zonnepanelen