loading
Nachtegalenstraat 31, 3530 Houthalen
Maandag - Vrijdag 08:00 tot 18:00
Nachtegalenstraat 31, 3530 Houthalen
Maandag - Vrijdag 08:00 tot 18:00
Digelec - Houthalen-Limburg-zonnepanelen installateur

Zonnepanelen 

Op zoek naar een installateur voor uw zonnepanelen?  Digelec uit Houthalen helpt u graag bij de keuze en het installeren van uw zonnepanelen. Want een goede installateur is van groot belang voor het krijgen van het advies,  een probleemloze installatie, en een hoog rendement van uw zonnepanelen.

De installatie van zonnepanelen, hoe gaan wij te werk?

Wij analyseren eerst uw situatie, daarna maken wij voor u een offerte voor de zonnepanelen. Om een zo goed mogelijk rendement te behalen, zijn er namelijk meer zaken belangrijk dan alleen maar het energieverbruik. Ten eerste word er gekeken naar het dak (de hellingshoek) en de orientatie van het dak (meeste zonuren). Deze informatie is uiterst belangrijk op een optimaal rendement te halen uit uw zonnepanelen. Daarna bezorgen wij u een offerte en legplan op maat en berekenen uw rendement.

Eens u akkoord bent met uw offerte voor de zonnepanelen, komt de zonnepanelen installateur van Digelec bij u langs. Wij verzorgen de levering en bevestiging van de gekozen zonnepanelen op de daarvoor bestemde plaats. Daarna plaatsen wij de omvormer in de woning. En als laatste leggen we de verbindingen aan tussen de panelen; we plaatsen vakkundig de kabels die de stroom die door de zonnepanelen worden opgewekt om tot bruikbare wisselspanning. Hiernaast voorzien we de omvormer en de doen we de nodige aanpassingen aan de meterkast. Indien nodig maken wij ook een extra groep in de meterkast.

zonnepanelen installateur
Digelec zonnepanelen installatie-elektriciteitswerken

Als u op zoek bent naar een betrouwbare elektricien voor de instalatie van uw zonnepanelen, neem contact op met Digelec Concept

Digelec Concept

Make an Appointment

Stel een vraag