loading
Nachtegalenstraat 31, 3530 Houthalen
Maandag - Vrijdag 08:00 tot 18:00
Nachtegalenstraat 31, 3530 Houthalen
Maandag - Vrijdag 08:00 tot 18:00
elektrisch laadpaal installatie

Laadoplossingen voor elektrische voertuigen

Wij verzorgen de installatie van laadpalen bij u thuis of op het werk
U rijdt of wilt met een elektrisch voertuig rijden, maar u wilt niet via een gewoon stopcontact uren uw voertuig laten laden.Dan kunnen wij een oplaadpaal voor uw elektrische wagen installeren.

 

Laadpaal thuis 

Digelec biedt u de snelste, veiligste en gemakkelijkste manieren om thuis op te laden. Of u 1 of meerdere elektrische voertuigen thuis heeft. Wij adviseren u graag bij uw keuze, en instaleren uw laadpaal bij u thuis, zodat u kunt genieten van uw elektrische auto!

Bespaar tot 15% BTW op een laadpaal thuis! 

Heeft u een huis ouder dan 10 jaar? 
Dan betaalt u als u aan alle voorwaarden voldoet slechts 6% BTW in plaats van 21%. In België is belastingverlaging van 15% mogelijk als je je huis omvormt, renoveert, rehabiliteert, verbetert, herstelt of onderhoudt. De aanschaf van een laadpaal valt, als je voldoet aan de juiste voorwaarden, onder de wet die de belastingvermindering mogelijk maakt. De belastingvermindering is 15% over het volledige bedrag inclusief BTW.

Laadpalen op het werk

Wij bieden de perfecte oplaadoplossingen voor al uw behoeften op de werkplek. Stel werknemers in staat elektrisch te gaan. Elk bedrijf is anders, daarom hebben we een kant-en-klare maar ook modulaire en aanpasbare laadoplossingen voor u. Van parkeergarages tot winkels, transformeer elke locatie in een oplaadpunt voor elektrische voertuigen. Toekomstbestendige oplaadoplossingen voor elektrische voertuigen voor residentiële en commerciële ontwikkelingen. Maar ook intelligente en schaalbare oplaadoplossingen voor elektrische voertuigen voor de vooruitstrevende wagenpark of vloot. Wij verzorgen de configuratie en instalatie van uw laadpalen zonder zorgen.

Onze Laadoplossingen

EO BASIC

Maak kennis met de EO Basic – onze eenvoudige plug & charge-oplossing, perfect voor de dagelijkse electrische voertuig gebruiker. Beheer, bewaak en plan uw laadsessies met de EO Smart Home-app. EO Pay (contactloze betalingskiosk)

Vermogen (kW): Verkrijgbaar in 3.6 kW -7kW-11kW-22kW Dimensies: hoogte: 360 mm x breedte:  165 mm x diepte: 155 mm

Type stopcontact: Universeel

Aangesloten type 1- Tethering Type 2

Klaar voor elk elektrisch voertuig, geschikt voor de elektrische auto’s van vandaag en morgen!

Snel opladen – laad tot 22 kW, 8 keer sneller dan een standaard stopcontact

Vergrendeld stopcontact – (optioneel)

Achterplaat gemonteerd – perfect voor toekomstige upgrades.3 jaar productgarantie. Verkrijgbaar in zwart of wit. Prijs op aanvraag.

 

EO MINI

Maak kennis met de EO Mini, de kleinste snellader op de markt, ontworpen en gebouwd voor  de dagelijkse elektrische voertuig gebruiker.  

Vermogen:  (KW): 3,6kW  of 7kW – Afmetingen: 175 x 125 x 95 mm

Plug Types: Universal socket, Type 1 of Type 2 Tethered (Model afhankelijk)

Klaar voor elk elektrisch voertuig, geschikt voor de elektrische auto’s van vandaag en morgen! Verkrijgbaar in zwart, zilver, wit en blauw. 3 jaar product garantie. Prijs op aanvraag

 

EO MINI PRO 2

Start, stop en plan uw oplaadsessies allemaal vanuit de palm van uw hand. Maak kennis met de EO Mini Pro 2, onze nieuwste slimme thuislader. Houd het energieverbruik bij en beheer de toegang tot de oplader van uw elektrische auto met behulp van onze iOS- en Android-smartphone-app. 

Opladen via zonne-energie – voorzie uw auto van stroom met groene energie (optioneel)

Vermogen (KW): 3,6 kW tot 7,2 kW Afmetingen: 175 x 125 x 125 mm

Stekkertypes: Universeel stopcontact, type 1 of type 2 vastgebonden (afhankelijk van model).Verkrijgbaar in wit, zwart, grijs, of blauw  Prijs op aanvraag.

 

bp pulse

BP PULSE

Met bp pulse brengen we de kracht naar u toe. Thuis of op het werk. Bp Pulse laadpalen zijn Smart-enabled,en zijn compatibel met elk elektrisch voertuig.  

Met slim laadbeheer kunt u gebruik en kosten volgen en bewaken. Nominaal vermogen: 7,4kW – 22kW. We beoordelen de capaciteit bij u om ervoor te zorgen dat u het meeste uit uw BP Pulse thuislader haalt.

BP Pulse wordt geleverd met 3 verbindingstypen: universeel stopcontact, vastgebonden Type 1- of Type 2-kabels.
 
Op het werk
Stel uw medewerkers in staat om elektrisch te rijden en bp pulse-laadpunten op uw werkplek te installeren, de tarieven te controleren en het gebruik te monitoren, allemaal op één plek.
 
Kies uit vermogensklassen en kabelopties om aan de behoeften van de chauffeurs te voldoen.
 
Prijs op aanvraag
 

Digelec Concept

Make an Appointment

Stel een vraag