loading
Nachtegalenstraat 31, 3530 Houthalen
Maandag - Vrijdag 08:00 tot 18:00
Nachtegalenstraat 31, 3530 Houthalen
Maandag - Vrijdag 08:00 tot 18:00
Elektrische verwarming
Inertieverwarming

De inertieradiator behoort tot de laatste generatie elektrische verwarmingstoestellen. Hij is ontworpen voor een pasklaar comfort in alle situaties en beantwoordt aan de striktste eisen op het vlak van de energiezuinigheid. In vergelijking met een traditionele elektrische verwarming ligt de rekening 20 tot 50% lager.

Waarom is de inertieradiator zo efficiënt?

Inertieverwarming werkt volgens het principe van de thermische inertie. De verwarmingskern van vuurvaste steen slaat de warmte op om ze beetje bij beetje weer vrij te geven. De elektrische inertieradiator staat dus geleidelijk aan warmte af en garandeert een optimaal comfort. Dit type radiator werkt zonder verbranding: er is geen geur en er wordt ook geen stof verspreid. Deze intelligente verwarming werkt met een uiterst precies elektronisch regelsysteem dat rekening houdt met de werkelijke temperatuur van de te verwarmen ruimte. De draadloze thermostaat ligt op een strategische plaats, is gevoelig voor schommelingen en reageert onmiddellijk bij een temperatuurdaling. Hij zorgt er in alle omstandigheden voor dat de ingestelde temperatuur behouden blijft. Dankzij geavanceerde technologieën kunt u uw installatie ook programmeren of via een mobiele app op afstand sturen. Op die manier creëert u een optimaal comfort en gaat u echt bezuinigen.

Wanneer kiezen voor een inertieradiator??

De inertieradiator is beschikbaar in verschillende vermogens en afmetingen Naargelang de oppervlakte, de configuratie en het gebruik van de ruimte vindt u vast en zeker een geschikt model. Hij heeft het voordeel dat hij volledig onafhankelijk en autonoom werkt. Dat biedt u een grote vrijheid voor de installatie. U kunt uw huis gemakkelijk ruimte per ruimte uitrusten, zonder verplichtingen. Het is niet nodig om al uw verwarmingstoestellen in Héén keer te vervangen.

Digelec Concept

Make an Appointment

Stel een vraag