loading
Nachtegalenstraat 31, 3530 Houthalen
Maandag - Vrijdag 08:00 tot 18:00
Nachtegalenstraat 31, 3530 Houthalen
Maandag - Vrijdag 08:00 tot 18:00
Digelec -Limburg-elektrieker-elektriciteitswerken

Elektrische Instalaties 

Elektriciteit is misschien wel de meest waardevolle hulpbron die we in onze moderne samenleving hebben. Zonder elektriciteit zouden de meeste dingen die we doen en waar we dagelijks op vertrouwen, er niet zijn.

Bent u op zoek naar een vakman voor uw elektriciteitswerken in uw nieuwbouw of renovatie? Digelec voert met de hoogste zorg al uw elektriciteitswerken uit conform de geldige reglementering zowel residentieel als industrieel. We voorzien u van alle schema’s en zorgen voor de vereiste keuringsattesten. 

Ons takkenpakket bestaat vooral uit het plaatsen, installeren en aansluiten van verdeelkasten, verlichtingsinstallaties en armaturen. Ook doen we aan bordenbouw en kabelwerken zoals het plaatsen van kabelgoten en kabelbanen. Daarnaast doen we ook de afbraak en heropbouw van installaties.

Digelec elektriciteitswerken-verlichting
Digelec - Houthalen-Limburg-elektrieker-elektriciteitswerken
Doe beroep op een ervaren elektrotechnieker

Het maakt niet uit hoe dringend elektrische reparaties lijken, het is nooit oké om ze zelf uit te voeren. Elke elektrische installatie moet gekeurd worden door een erkend controleorgaan volgens de AREI normen. Een keuring moet opnieuw gebeuren bij wijziging, verzwaring of uitbreiding van de installatie. Ook bij de verkoop van uw huis moet u de installatie laten keuren. Bovendien moet iedere installatie iedere 25 jaar opnieuw gekeurd worden en voor handelspanden is dit om de 5 jaar.
Wanneer de installatie niet in orde is, moet deze binnen de 18 maanden in orde gebracht worden en opnieuw gekeurd worden. Een goedwerkende installatie is van levensbelang daarom zijn wij graag uw partner om uw installatie te laten keuren en indien nodig aan te passen.

Elektrische problemen proberen zelf op te lossen zonder professionele training is buitengewoon gevaarlijk. Dus om ervoor te zorgen dat uw elektriciteitswerken veilig gedaan worden, moet u altijd een beroep doen op een professional voor elektrische diensten. 

Als u op zoek bent naar een betrouwbare elektricien, neem contact op met Digelec

Digelec Concept

Make an Appointment

Stel een vraag