loading
Nachtegalenstraat 31, 3530 Houthalen
Maandag - Vrijdag 08:00 tot 18:00
Nachtegalenstraat 31, 3530 Houthalen
Maandag - Vrijdag 08:00 tot 18:00
camerabewaking
Camerabewaking
Bewakingscamera oplossingen voor bedrijven en bij u thuis

Camerabewaking doet meer dan het signaleren van inbraak, misdaad of vandalisme op het werk of bij u thuis. U heeft nadien de videobeelden beschikbaar om de feiten vast te stellen en te bewijzen. Daarnaast heeft u een overzicht op uw werkplaats.

Digelec expert in de istallatie en positionering van camerabeveiliging

Een vakkundig geplaatste camerabewaking op uw bedrijf levert een enorme bijdrage aan de veiligheid van uw medewerkers en uzelf. Een goede beveiligingscamera geeft u gedetailleerde dag- en nachtbeelden, intelligente bewegingsdetectie en het uitgekiende waarschuwingssysteem, Digelec adviseerd u dan ook graag met een beveilingsstudie over welke camerasysteem het beste bij uw wensen en noden past.

Naast een kwaliteitsvol camerasysteem, is ook de positionering, en juiste installatie van uw camerabewakingssysteem uitermate belangrijk. Daarom  beschikken onze camerabeveilingsexperts de nodige opleiding en expertise om op de juiste manier uw camerasysteem te positioneren en te installeren.

Camerabeveiliging op uw werk, houd uw bedrijf niet alleen veilig maar ook effectief

Weet wat er gebeurd op uw bedrijf. Naast diefstal en vandalisme registreren. Kan uw camerabeveiligingsysteem u helpen controle uit te voeren over uw bedrijf. Zijn alle medewerkers aanwezig? Is het druk in de zaak?

  • Controle van veiligheid en gezondheid van de werknemer*
  • Bescherming van goederen van de onderneming
  • Controle van het productieproces, om de goede werking van de machines te controleren of om de organisatie van het werk te evalueren en te verbeteren
  • Controle van het werk van de werknemer*

 

* Een inmenging in de privacy van de werknemer is toegelaten op voorwaarde dat de geldende wetten en Cao richtlijnen gerespecteerd worden:

Wet van 8 december 1992 voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens;
Cao nr. 68 van 16 juni 1998 betreffende de bescherming van de persoonlijke levenssfeer van de werknemers ten opzichte van de camerabewaking op de werkplaats.

elektriciteitskeuring
camera-instalatie-beveiliging
Always Hire a Professionals

No matter urgent any electrical repairs seem, it’s never okay to attempt to handle them on your own. Trying to take care of electrical problems without professional training is extremely dangerous. If you or someone else aren’t hurt during your attempt, there’s still a chance that you’ve left something undone that poses a huge risk to you, your home, or your family. In fact, faulty electrical wiring is the number one cause of house fires in the United States, according to the National Fire Protection Agency. So in order to make sure that your home is safe, always rely on a professional for any electrical services.

When searching for a reliable electrician, call us at 1 (800) 765-43-21. We specialize in electrical repairs, indoor and outdoor lighting installations, panel upgrades, and even hot tub wiring!